Online123 - Services

100% TEVREDENHEID

Klantentevredenheid, daar doen we het voor! Echte tevredenheid komt pas als je website gaat beginnen opbrengen, dit door aandacht te besteden aan onderstaande items:

Strategie

Eerst overlopen we je wensen en noden. Hierbij bedenken we een strategie, bepalen we de tijdspanne waarin het project moet worden afgewerkt en de prijs.

Sociale Media

Sociale Media hoeft niet lang te duren om effect te hebben! Online123 leert je doeltreffend om te gaan met Sociale Media & hierdoor aanzienlijk meer omzet te draaien of klanten te lokken.

Design

Responsive design als basis voor je website. Je website wordt correct weergegeven op vrijwel alle schermen en browsers door gebruik te maken van het Bootstrap Framework. Van PC, laptop, tablet tot smartphone!

Technologie

Dankzij gebruik te maken van het Bootstrap Framework is je website niet alleen responsive maar ook is deze ook eindeloos uit te breiden. Door ons eigen Admin123 CMS kan je zelf ook je eigen website eenvoudig beheren en aanpassen.

Happy!

Je wilt niet alleen wat tekst en foto's online, je wilt uiteraard dat dit geld gaat opbrengen. Door simpele tips & tricks zal je beter scoren in Google, opvallen op Facebook en een volledig overzicht krijgen van bezoekers en bereikte klanten.

Marketing

Val op! Lok klanten naar jou en geef de concurrentie geen schijn van kans! Bij Online123 bieden we een ruime waaier aan handige tools om het meeste uit je online & offline marketing te halen!

ENKELE REFERENTIES

Zij gingen je reeds voor! Neem snel contact met ons op en misschien verschijn ook jij in deze lijst.

Carcheckup

Mobile Glass Service

Lingerie Catty

Auto-Overname

B&B La Viginette

Bina Kojan

Wie zijn we

Online123 is een klein grafisch bureau die kleine tot middelgrote ondernemingen van websites, grafische vormgeving & 3D prints voorziet.

Meer over ons

Neem contact op

Online123 is 7/7 bereikbaar. Indien wij u telefonisch niet meteen te woord kunnen staan bellen wij u zsm terug.

Blijf op de hoogte!

Wenst u op de hoogte te blijven van nieuws, promoties & kortingen binnen Online123? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. Wij zullen je mailbox niet volspammen, dat beloven we!
Je kan je ten allen tijde uitschrijven.

VUL JE EMAIL IN

en ontvang onmiddellijk

een exclusieve aanbieding!

Bovendien ontvang je maximum 1x / maand
nieuwe promo's, acties en nieuwsberichten.